Tvrtka SOLE-MARK d.o.o. osnovana je 1992. sa registracijom;
- zastupanja stranih tvrtki
- kupnja i prodaja robe (veleprodaja)
- istraživanje tržišta
- obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
- promidžba (reklama i propaganda)
- distribucija i servis medicinske, znanstvene i forenzičke opreme
- poslovanje nekretninama
 
U proteklom razdoblju opremili smo većinu bolnica u Hrvatskoj, najviše na odjelu patologija, neurokirurgije i oftamologije, kao i niz fakulteteta, znanstvenih ustanova i ostalih privrednih subjekata kao i privatnih ordinacija.
 
Naš moto je uvijek bio kvaliteta usluge i uređaja koje isporućujemo kao i referentne liste stotine do sada zadovoljnih krajnjih korisnika.
 
Neprekidno radimo na usavršavanju i specijalizaciji strućnog kadra kao i transfera najnovijih tehnologija te surađujemo kao exluzivni zastupnic/distributeri renomiranih svjetskih brendova na području optičke mikroskopije (za sve namjene kao i operacijskih mikroskopa) i opreme patologija i ginekologija.
 
Najnovije i vrlo perspektivno podrućje je MINIMALNO INVAZIVNA KIRURGIJA KRALJEŽNICE koja se i kod nas vrlo brzo razvija i primjenuje u većini privatnih (i ostalih) bolnica.
 
Stalni smo ućesnici i sponzori mnogih stručnih skupova, simpozija i kongresa.
Stalni smo član Hrvatskog mikroskopijskog društva od osnutka.
 
Svakom novom potencialnom kupcu prilazimo sa izrazitom pažnjom te nastojimo pronaći optimalno rješenje kako bi maximalno pomogli ne vodeći računa o eventualnom profitu ili nastalim troškovima pa vrlo ćesto osobno posjećujemo krajnjeg korisnika.
 
Dobitnici smo Prve Zlatne Hrvatske Kune 2001.godine za uspješnost kao i veliki broj ostalih Priznanja i Zahvalnica.